VACATURE MEDEWERK(ST)ER KWALITEIT EN INKOOP

Ben jij altijd bezig met kwaliteit en ben je daarnaast een teamplayer die graag collega’s ondersteunt op het gebied van inkoop? Dan zijn wij op zoek jaar jou!

MEDEWERK(ST)ER KWALITEIT EN INKOOP
(fulltime/parttime, 32-38 uur)

Lees hieronder of deze vacature jou op het lijf geschreven is.

Vacature medewerker Kwaliteit_Inkoop
HeboVanDijk pand

WIE ZIJN WE?

HeboVanDijk B.V. is een groothandel in textielgoederen, zoals bed-, bad-, tafel- en keukenlinnen, voor de zorg- en horecasector. Vanuit ons 6.000 m2 grote magazijn in Best wordt dagelijks textiel verstuurd naar voornamelijk industriële wasserijen in Nederland, België en Duitsland. Voor uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: Medewerk(st)er Kwaliteit en Inkoop.

Wat houdt de functie Medewerk(st)er Kwaliteit en Inkoop in?

Voor deze gecombineerde functie zoeken wij een accurate teamplayer met affiniteit voor textiel. In deze functie komen verschillende vakgebieden samen en is geen dag hetzelfde!

Werkzaamheden Kwaliteit

Samen met je collega van de afdeling Kwaliteitscontrole, houd je de artikelspecificaties bij en zorg je dat deze up-to-date blijven en bekend zijn bij de leveranciers. Je blijft op de hoogte van de geproduceerde kwaliteit in verschillende stadia van de productie. Na ontvangst van de bestelde goederen voer je verschillende kwaliteitstesten uit op de nieuwe artikelen om te controleren of ze voldoen aan de vereiste artikelspecificaties.

Je denkt mee over de toekomstige invulling van de afdeling Kwaliteitscontrole en ambieert hier op termijn “je eigen winkel” van te maken binnen HeboVanDijk. Voor dit deel van de functie beschik je over een dosis textielkennis, of heb je de ambitie je dit snel eigen te maken met de kennis en ervaring van je collega’s, eventueel aangevuld met cursussen en trainingen. Binnen deze rol denk je ook mee over verbeteringen aan artikelen en zelfs de ontwikkeling van nieuwe artikelen.

Je bent secuur en bent in staat kleine confectiewerkzaamheden aan artikelen uit te voeren. Het gebruik van een naaimachine is je niet vreemd en af en toe fysiek met artikelen bezig zijn, vind je een leuke afwisseling.

Werkzaamheden Inkoop

Tot slot ondersteun je jouw collega’s van de inkoopafdeling in de juiste opvolging van inkooporders. De afspraken worden vastgelegd en opgevolgd in ons systeem (Exact Globe). Je onderhoudt samen met je collega’s contact met de leveranciers over o.a. lopende inkooporders, gewenste kwaliteiten en het gebruik van chips in artikelen. Je overlegt met je collega’s over de planning van zendingen die onderweg zijn naar ons magazijn.

Wat verwachten we van jou?

Wij zoeken een enthousiaste teamplayer!

  • In bezit van een MBO-diploma en/of MBO werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie (of een deel daarvan) en de ambitie om de afdeling Kwaliteitscontrole op termijn te gaan leiden.
  • Textielkennis en ervaring met Exact Globe zijn een pré.
  • Service verlenende, proactieve, flexibele en accurate instelling.
  • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift en je kunt je ook in het Engels goed verstaanbaar maken.

Wat bieden we jou?

  • Jaarcontract voor 32-38 uur per week (ma-vr, dagdienst) dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een vast contract.
  • Na een gedegen inwerktraject een uitdagende, afwisselende functie.
  • Gezellige werksfeer (totaal 15 medewerkers)
  • Mogelijkheden tot scholing
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een meer dan marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Download PDF-versie vacature >>

Interesse gewekt? Solliciteer dan snel!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of de volgende stap in je carrière?
Neem dan voor extra informatie of vragen contact op met Ellen Hendricks-Laimböck (directie assistente).
Je sollicitatie ontvangen we graag
uiterlijk 10 januari a.s. op el@hebovandijk.nl.
We zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!