ONS STEENTJE BIJDRAGEN AAN GOEDE DOELEN

Als HeboVanDijk tonen wij graag onze maatschappelijke betrokkenheid door middel van het steunen van goede doelen, zoals KWF Kankerbestrijding, Cliniclowns en Caritas in Roemenië. Daarnaast sponsort HeboVanDijk het zorgbusproject voor Stichting Archipel Eindhoven.

KWF Kankerbestrijding

Als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding steunt HeboVanDijk belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek. KWF houdt zich niet alleen bezig met de bestrijding van kanker, maar zet zich ook in voor een beter leven mét kanker.

Cliniclowns

Als Cliniclowns donateur dragen we eraan bij dat de Cliniclowns nog meer kinderen en mensen met dementie kunnen laten lachen, ontspannen en genieten.

Caritas

Sinds 2011 doneert HeboVanDijk textiel aan armen en hulpbehoevenden met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking in Roemenië. We doen dit via de Boxtelse vertegenwoordiging van de Roemeense organisatie Asociaţia Caritas Catolica Oradea. Deze stichting heeft zijn werkgebied in het bisdom Oradea wat in het noordwesten van Roemenië ligt. Naast het aanbieden van hulpgoederen ontwikkelt deze stichting ook projecten en begeleidt ze mensen in het vergroten van hun kennis en vaardigheden.

Zorgbusproject Archipel

Bedrijven uit de regio, waaronder HeboVanDijk, hebben gezamenlijk een zorgbus gerealiseerd voor mindervalide ouderen uit de regio Best, Eindhoven, Veldhoven, Nuenen, Son en Breugel, Oirschot. Hierdoor kunnen vele mindervalide ouderen uit een grote regio in en rondom Eindhoven dagelijks gebruikmaken van deze rolstoelbus faciliteit. Voor veel zorgafhankelijke ouderen houdt dit in dat ze weer deel kunnen nemen aan sociaal maatschappelijke activiteiten. Zo rijdt de bus dagelijks naar dagactiviteiten, zoals dagbesteding, zorgboerderij, uitjes en doen van boodschappen.

MISSCHIEN OOK
INTERESSANT

E_COTTON: TEXTIEL VOOR BED EN BAD

Breng kleur in uw hotelkamer interieur met de nieuwe, duurzame textielcollectie e_cotton!

LEES MEER

HEBOVANDIJK ISO-GECERTIFICEERD!

HeboVanDijk is gecertificeerd voor de ISO 9001:2015 én 14001:2015 normen.

LEES MEER