MAAK KENNIS MET
TEXTIELGROOTHANDEL HEBOVANDIJK

BEDANKT!

HeboVanDijk is uw partner op het gebied van maatwerk textieloplossingen voor de horeca en zorgsector en levert als textielgroothandel voornamelijk via wasserijen, linnenverhuurbedrijven en wederverkopers in Nederland, België en Duitsland.

MAAK KENNIS MET
TEXTIELGROOTHANDEL HEBOVANDIJK

HeboVanDijk is uw partner op het gebied van maatwerk textieloplossingen voor de horeca en zorgsector en levert als textielgroothandel voornamelijk via wasserijen, linnenverhuurbedrijven en wederverkopers in Nederland, België en Duitsland.

WAAROM
HEBOVANDIJK?

SERVICEGERICHT

Ons gehele team doet er alles aan om onze klanten snel te voorzien van een vakkundig en betrouwbaar advies, scherpe offertes en zorg te dragen voor tijdige leveringen vanuit ons 6.000 m2 grote magazijn in Best. Mocht er onverhoopt toch eens iets mis gaan, dan wordt dat in goed overleg met de klant opgelost.

VAKMANSCHAP

Textielgroothandel HeboVanDijk is uw professional in duurzaam textiel sinds 1933! Door sluiting van weverijen in Nederland is kennis van textiel hier zeldzaam. HeboVanDijk heeft die kennis wél en dat maakt ons een unieke organisatie. Graag delen wij die kennis met onze klanten, onder andere middels de training “Basiskennis textiel”.

DUURZAAM

HeboVanDijk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel, wat o.a. resulteert in diverse keurmerkcertificeringen (GRS, GOTS en OCS Blended) en een uitgebalanceerd netwerk aan leveranciers, die alle voldoen aan onze Code of Conduct. De duurzame ontwikkelingen zijn gebundeld in het HeboVanDijk Duurzaamheidsrapport.

KWALITEIT

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit. Daarom worden alle inkomende goederen dagelijks steekproefsgewijs gecontroleerd. Ons kwaliteitsborgingssysteem wordt onderschreven middels de door ons behaalde ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen.

INNOVATIEF

In het streven naar duurzaamheid is textielgroothandel HeboVanDijk altijd op zoek naar vernieuwende en nog duurzamere toepassingen in de hele textielketen. Daarnaast zijn we als bedrijf continu op zoek naar vezels en artikelen met bepaalde eigenschappen die nog beter voldoen aan de eisen en wensen die wasserijen en eindgebruikers stellen.

BREDE DOELGROEP

Onze uitgebreide collectie beddengoed, badgoed, tafellinnen, keukenlinnen en overig linnen wordt geleverd via wasserijen en is enerzijds bedoeld voor zorggerelateerde instellingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, psychiatrische inrichtingen en hospices. Anderzijds richten we ons op de horeca, zoals hotels, restaurants, vakantieparken, groepsaccommodaties en wellnessbedrijven.

FAMILIEBEDRIJF

De naam HeboVanDijk is ontstaan in 2008 door een overname van de platgoedtak van Van Dijk Holland door Hebo Textiel. Beide familiebedrijven hebben een lange geschiedenis, die teruggaat tot 1933 (Hebo Textiel) en 1848 (Van Dijk Holland). Inmiddels wordt de directie gevormd door de derde generatie Hendricks.

WIJ ZIJN HEBOVANDIJK!