DEKBED-OVERTREKSETS MET SATIJNSTREEP

De collectie dekbedovertreksets met satijnstreep heeft bij onze klanten nog steeds een streepje voor. Het is een klassieker, maar toch blijft het streepjesdessin uitermate populair, vooral in wit.

Een frisse uitstraling met wit bedlinnen

Wit bedlinnen geeft een kamer een frisse, rustige en soms eenvoudige uitstraling, maar kan tegelijkertijd ook heel chique zijn. We bieden een uitgebreid assortiment wit bedlinnen in diverse soorten satijnstreep dessins: met banen van 2, 4, 10, 28 of 80 mm of afwisselend 1/10 mm of 6/24 mm. Kiest u toch liever voor een nog rustiger effect? Dan behoort uni wit bedlinnen uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bedlinnen met satijnstreep in kleur

Soms geeft het juist extra charme aan een kamer om de kleur van het beddengoed af te stemmen op het interieur. In dat geval biedt HeboVanDijk een kleurrijke collectie bedlinnen met satijnstreep in breedte 28 mm, in de kleuren wit, champagne, geel, blauw, grijs, groen, donkergroen, bruin/marron en terracotta.

Specificaties bedlinnen collectie met satijnstreep

De bedlinnen collectie met satijnstreep is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Eenpersoons dekbedovertrek: 140×240/250/260 cm
  • Tweepersoons dekbedovertrek: 240×240/260 cm
  • Kussensloop zakmodel: 65×90 cm
  • Kussensloop met hotelsluiting: 62×73+20 cm

De collectie kan in overleg en afhankelijk van de aantallen worden uitgevoerd in een duurzame mengvezel biokatoen/polyester met OCS Blended keurmerk of in 100% GOTS bio-katoen. Al het bedlinnen is gemerceriseerd, waardoor het meer glanst voor een nog luxere uitstraling. Het bedlinnen heeft een dusdanig hoge kwaliteit, waardoor het industrieel gewassen, gemangeld en gedroogd kan worden op hoge temperaturen en een lange levensduur heeft.

Dekbedovertreksets met satijnstreep kopen?

Bent u op zoek naar dekbedovertreksets met satijnstreep? Neem dan voor meer informatie of een monsterkaart van de verschillende satijnstrepen of beschikbare kleuren contact op met onze verkoop binnendienst.

Contact