EASYDECK MEDISCHE DEKBEDDEN MET DESSIN NAAR KEUZE

HeboVanDijk is specialist op het gebied van medische dekbedden voor zorginstellingen. Bijzonder hieraan is dat wij met de Easydeck dekbedden elke klant kunnen voorzien van medische dekbedden met een eigen, uniek dessin. Bijvoorbeeld middels het verwerken van een bedrijfslogo in het dessin of het toepassen van een kleurstelling die bij de huisstijl past. Maar ook een bepaald thema, een kinderprint voor de junior Easydeck medische dekbedden of een mooi bloemmotief. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Online ontwerptool voor medische dekbedden

Op basis van de wensen van de klant op het gebied van stijl, huisstijl, kleuren en vormen maken we met behulp van de online ontwerptool van onze leverancier een of meerdere voorstellen. Die worden vervolgens ter beoordeling per e-mail aan de klant voorgelegd. Zodra de keuze voor een dessin bepaald is, kan op verzoek een voorbeeld van het doek met het gewenste dessin als monster worden aangeleverd ter beoordeling. Het dessin wordt op het polyester doek geprint middels een duurzaam printproces.

Medische dekbedden met eigen dessin

Het voordeel van medische dekbedden met een eigen dessin, is dat zorginstellingen hiermee een eigen, unieke sfeer kunnen creëren, passend bij de zorg die verleend wordt. Een eigen dessin is alleen mogelijk bij de Easydeck medische dekbedden, en dus niet bij de Medideck dekbedden. De minimale afname voor deze maatwerk medische dekbedden met uniek dessin is ca. 500 eenpersoons dekbedden.

Bent u geïnteresseerd in bedrukte medische dekbedden met eigen, uniek dessin?

Neem dan voor meer informatie of een monster van een medisch dekbed contact op met onze verkoop binnendienst.

Contact