OPDEKGEMAK MET JERSEY HOESLAKENS

Voor mensen die veel tijd in bed moeten doorbrengen, is niets prettiger dan een strak opgemaakt matras. Vroeger gebeurde dit met een laken, dat na verloop van tijd toch weer los ging zitten tot ergernis van de cliënt. Het later geïntroduceerde kophoeslaken was een hele vooruitgang om een matras zo strak mogelijk op te maken met zo min mogelijk handelingen. Maar wat thuis al langer gebruikelijk is, zien we nu ook bij zorginstellingen gebeuren: lakens en kophoeslakens worden regelmatig vervangen door comfortabele jersey hoeslakens.

Jersey hoeslakens bieden alleen maar voordelen

Zowel voor cliënt als verpleegkundige een aangename verbetering: door de elastiek in de randen blijft het jersey hoeslaken altijd op zijn plek liggen. Daarnaast hoeft de verpleegkundige minder handelingen te verrichten bij het opmaken van het bed en is het resultaat een strak opgemaakt matras. Ook in de wasserij bieden jersey hoeslakens voordelen. Ze hoeven na het wassen namelijk niet gemangeld te worden, alleen maar gedroogd.

Specificaties jersey hoeslakens

De jersey hoeslakens zijn gemaakt van een gemengde vezel katoen/polyester en kunnen desgewenst duurzaam uitgevoerd worden met een gedeelte bio-katoen onder het OCS Blended label. De jersey hoeslakens zijn standaard verkrijgbaar in de volgende afmetingen (in overleg zijn ook andere afmetingen mogelijk):

  • Jersey hoeslaken: 80/90 x 200/210 + 12/20 cm
  • Jersey hoeslaken: 90/100 x 210/220 + 12/20 cm
  • Jersey kinderhoeslaken: 60×120 + 12/20 cm

Jersey hoeslaken kopen?

Wilt u graag meer informatie over deze hoogwaardige, duurzame jersey hoeslakens, neem dan contact op met onze verkoop binnendienst.

Contact