HEBOVANDIJK VERVULT WENS KRISTINA

HeboVanDijk heeft in het kader van haar 90-jarig jubileum een wens in vervulling laten gaan in samenwerking met stichting Make-A-Wish Nederland. De wens van de zieke Kristina (17) uit Oekraïne was een eigen borduurmachine. Aangezien textiel onze business is, vonden we dit een mooie match.

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland is een stichting die zieke kinderen de dag van hun leven geeft, zodat ze hun ziekte voor een dag even helemaal kunnen vergeten. Het gaat echter niet alleen om de dag zelf. De kinderen worden meegenomen in hun zgn. Wish Journey. Eerst wordt naar de wensvervulling toegeleefd, die achteraf onvergetelijke herinneringen bij de kinderen achterlaat.

De wens van Kristina

Kristina komt uit Oekraïne en is in Nederland voor behandeling van lymfeklierkanker. Haar liefste wens was om aan de slag te kunnen met haar eigen borduurmachine. Zelf is ze heel creatief en werkt ze graag aan haar eigen modeontwerpen. Voorheen moest ze het doen met een textielstift, maar nu kan ze dus op haar kleding borduren.

Kristina werd samen met haar moeder en broertje opgehaald in een versierde, witte limousine. De hele dag werden ze op en top verwend. Bij ontvangst van de borduurmachine kreeg ze middels een workshop uitgelegd hoe daarmee om te gaan. Aan het einde van de dag zijn ze haar lievelingseten gaan eten: sushi! Kristina haar gezicht sprak boekdelen. Wat was ze dankbaar en intens blij!

Een donatie doen aan Make-A-Wish Nederland

Mocht u geïnspireerd zijn door dit verhaal en sponsor of donateur willen worden van Make-A-Wish Nederland, ga dan voor meer informatie naar: www.makeawishnederland.org

MISSCHIEN OOK
INTERESSANT

DUURZAME RECYCLING VAN END-OF-LIFE WASSERIJTEXTIEL

End-of-life textiel hoeft niet meer te eindigen als poetslap. Duurzaam recyclen in 2021!

LEES MEER

TEXTIEL GROOTHANDEL BIEDT VOLOP VOORDELEN BIJ INKOOP TEXTIEL

Verzeker je van het juiste textiel tegen een marktconforme prijs en snel, op afroep leverbaar.

LEES MEER