TEXTIEL GROOTHANDEL BIEDT VOLOP VOORDELEN BIJ INKOOP TEXTIEL

Als textielgroothandel zijn wij erop gericht om onze klanten, zoals wasserijen, te ontzorgen bij al hun textielvraagstukken. Nu denk je misschien: “Een laken is toch maar een laken? Rechtstreeks bij de bron inkopen kan niet moeilijk zijn.” In sommige gevallen is dat inderdaad zo. Maar meestal niet. Elke vraag of specifieke wens van een klant wordt zorgvuldig door ons behandeld. Welke samenstelling, welk gewicht, wel of niet van duurzaam materiaal, met of zonder RFID-chip, met of zonder naamlabel, enzovoort. Hoe prettig is het als je het uitzoekwerk aan de groothandel over kunt laten en je jezelf kunt bezighouden met andere zaken? Inkopen via textielgroothandel HeboVanDijk biedt vele voordelen.

1. ERVAAR HET GEMAK VAN ÉÉN AANSPREEKPUNT

Door samen te werken met HeboVanDijk heb je één aanspreekpunt voor al jouw textielvraagstukken: overzichtelijk en efficiënt. Zelfs ook voor maatwerk confectie. Of het nu een zorg instelling of een hotel of vakantiepark betreft. Op basis van het vraagstuk gaan we aan de slag om onze aanbieding zo optimaal en kostenefficiënt mogelijk in te vullen.

2. MAAK GEBRUIK VAN KENNIS EN ERVARING TEXTIELGROOTHANDEL

Al sinds 1933 is HeboVanDijk als een van de grootste textielgroothandels voor de wasserijsector actief in de Benelux. Door de jaren heen is een enorme hoeveelheid kennis en ervaring met betrekking tot textiel opgebouwd binnen het bedrijf. Doe hier je voordeel mee en laat ons een deskundig advies uitbrengen.

3. LAAT JE ADVISEREN OVER DUURZAAM EN CIRCULAIR TEXTIEL

Wanneer is textiel duurzaam? En in hoeverre is het circulair? HeboVanDijk volgt de ontwikkelingen daarin op de voet. Als textielgroothandel zijn wij zelf gecertificeerd voor de duurzaamheidskeurmerken GRS (gerecyclede katoen) en GOTS/OCS Blended (biologische katoen). Met onze duurzaam gecertificeerde textielcollectie, die ook nog eens voor 100% circulair is, bieden we een pasklaar antwoord voor klanten die op zoek zijn naar duurzaam, verantwoord textiel.

4. KOOP BETROUWBAAR IN BIJ TEXTIELGROOTHANDEL

Rechtstreeks bij de bron inkopen en denken zo goedkoper uit te zijn? Bespaar je de moeite! HeboVanDijk heeft een uitgebalanceerd leveranciersnetwerk opgebouwd, waarmee een langdurige samenwerkingsrelatie (meer dan 10 jaar) wordt onderhouden. Deze kenmerkt zich met name door korte lijnen en proactief denken. Alle leveranciers voldoen aan onze Code of Conduct en bieden gegarandeerd de gewenste constante kwaliteit voor marktconforme prijzen. En om die constante kwaliteit te waarborgen, worden alle inkomende goederen dagelijks steekproefsgewijs door HeboVanDijk gecontroleerd.

5. MEER ZEKERHEID BIJ EXTREME MARKTFLUCTUATIES

Bij extreme fluctuaties in de markt inzake beschikbaarheid grondstoffen en veranderende prijzen zorgt de groothandel voor stabiliteit. Het inkoopbeleid kan reeds in een vroeg stadium worden aangepast, waardoor de prijzen voor een langere periode stabiel kunnen blijven.

6. WEES SNEL OP DE HOOGTE VAN PRODUCTINNOVATIES

Samen met toeleveranciers ontwikkelt en introduceert HeboVanDijk productoptimalisaties en –innovaties, waarbij gekeken wordt naar de hele productieketen. Meerdere disciplines worden in dit proces meegenomen: telen, spinnen, verven, weven, veredelen, confectioneren en transporteren. Voor het ontwikkelen van innovaties is een uitgebreide kennis van zaken een vereiste.

7. PROFITEER VAN EEN SNELLE LEVERTIJD

Als textielgroothandel kunnen wij verschillende orders combineren tot een volle container, waarna deze vervoerd wordt. Dit scheelt aanzienlijk in transportkosten (zeker gezien de huidige, enorm hoge containerprijzen!) en levertijd ten opzichte van wanneer elke order los bij een leverancier geplaatst zou worden. Daarnaast hanteert HeboVanDijk een ijzeren voorraad, waardoor wij standaard artikelen altijd binnen twee werkdagen kunnen uitleveren.

8. BEPERK EIGEN OPSLAGRUIMTE DOOR LEVEREN OP AFROEP

HeboVanDijk beschikt over een magazijn van 6.000 m², waarin artikelen op voorraad worden gehouden en waaruit de artikelen op afroep geleverd kunnen worden. Opslagruimte waar je dus niet voor 100% zelf over hoeft te beschikken.

9. BETAAL PAS BIJ LEVERING OP AFROEP

Reeds voordat artikelen bij HeboVanDijk in opslag komen, zijn deze volledig voorgefinancierd door HeboVanDijk. Pas op het moment van uitleveren (eventueel op afroep) worden deze aan de klant in rekening gebracht.

10. BESPAAR OP JE OVERHEADKOSTEN

In het geval van direct inkopen bij de bron moet je rekening houden met een stijging van je overheadkosten met ca. 10-14%. Denk dan o.a. aan container-, opslag-, transport- en administratiekosten. Kosten die je bespaart bij inkoop via de textielgroothandel.

KORTOM…

Door in te kopen bij textielgroothandel HeboVanDijk ben je verzekerd van het juiste textiel voor de juiste toepassing, dat tegen een marktconforme prijs snel en op afroep kan worden uitgeleverd. Aangevuld met onze optimale service grijp je nooit meer mis en kun jij je volledig richten op je kernactiviteiten. Neem voor meer informatie contact op met textielgroothandel HeboVanDijk via ons contactformulier of bel naar 040-2072680.

MISSCHIEN OOK
INTERESSANT

TEXTIELTRAINING “BASISKENNIS TEXTIEL”

Speciaal voor wasserijen verzorgt HeboVanDijk de training "Basiskennis Textiel".

LEES MEER

E_COTTON: TEXTIEL VOOR BED EN BAD

Breng kleur in uw hotelkamer interieur met de nieuwe, duurzame textielcollectie e_cotton!

LEES MEER